Over ons

Een kabelmonteur inschakelen? Slim!


U heeft een kabelmonteur nodig en wilt graag weten wat wij voor u kunnen doen. Natuurlijk helpen wij u graag. Wij bieden diverse diensten aan die er allemaal voor zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw telefoon, televisie en internet.

Onze Diensten


Wilt u graag van uw storingen af in digitale televisie, internet of uw vaste telefoon? Heeft u problemen met uw wifi netwerk of wilt u juist een netwerk aan laten leggen? Wij helpen u graag een perfecte installatie te creëren waar u nog jaren lang plezier van zult hebben. Wilt u graag overal in huis kunnen internetten of televisie kijken of wilt u graag een vaste werkplaats verleggen naar de andere kant van het huis? Ook dan kunt u ons altijd direct inschakelen.

Onze Vakmannen


Onze kabelmonteurs zijn allemaal opgeleid en gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het oplossen van diverse problemen. Ook uw probleem wordt snel opgelost, uiteraard tegen een schappelijke prijs. Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een vraag over uw probleem? Neem dan direct contact met ons op want de oplossing hoeft helemaal niet duur te zijn en uw probleem kan snel opgelost worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.