Beveiliging

Ajax systems

Wij van kabelmonteur kunnen uw pand beveiligen met een ajax alarmsysteem. Het ajax systeem is volledig draadloos en verkrijgbaar in 2 kleuren namelijk wit en zwart.  Door de mooie vormgeving en het compacte ontwerp vallen de componenten zo min mogelijk op en omdat er geen kabels getrokken hoeven te worden is de installatie makkelijk en snel.  Wij van kabelmonteur plaatsen de deurcontacten, motioncams, sirenes en centrale op strategische posities zodat het bijna niet opvalt. U kunt het alalrm uitschakelen door middel van de app, keypad of spacecontrol. Meldingen krijgt u rechtstreeks op uw telefoon als pushmelding, maar het is ook mogelijk het alarm te koppelen aan een alarm centrale zodat deze u kan bellen bij een alarm melding. 

Heeft u interesse in een alarmsysteem van ajax en wilt u een offerte laten opmaken of wilt u meer informatie? Neem dan telefonische contact met ons op 
085 066 36 59 of vul het contactformulier in dan nemen we contact met u op.

Klik om te aan te passen

Dahua beveiliging camera's

Als u dan een alarmmelding heeft wilt u natuurlijk ook zien wat er op de plaats gebeurt. Kabelmonteur kan ervoor zorgen dat u te zien krijgt wat er gebeurt door camera's te plaatsen. Bovendien kan de meldkamer dan ook meekijken wat er op plaats gebeurt zodat ze eventueel gelijk de politie kunnen inschakelen. Kabelmonteur gebruikt camera's van het merk Dahua. Deze camera's zijn ook makkelijk te koppelen met uw ajax app zodat u in een app in één oogopslag een overzicht hebt.