Diensten

Diensten van kabelmonteur

Kabelmonteur kan u van dienst zijn met de onderstaande diensten.

- Wifi door het hele huis
- Data netwerk aanleggen
- Netwerk problemen oplossen
- Nieuwbouw advies
- Wifi analyse

Data bekabeling

Naast ICT Dienstverlening verzorgen wij ook uw data bekabeling. Het is in ons leven niet meer weg te denken internet, maar als u internet heeft wilt u ook dat u de volle snelheid haalt in uw gehele netwerk hier is een goed data netwerk van essentieel belang. Wij leggen data netwerken aan met de beste data bekabeling van Draka. Dit kan door middel van vloergoten of wandgoten tevens plaatsen we naar behoefte ook een patchkast zodat alle bekabeling en apparatuur mooi weggewerkt kan worden.

Gaat u verbouwen of nieuwbouw? Dan is het van essentieel belang dat er een goed data plan geschreven wordt. Samen met u en/of de architect kijken we naar de mogelijkheden en stellen we een plan op zodat we niet voor verassingen komen te staan. 

Kabelgoten

Voor bedrijven kunnen we het gehele pand voor zien met handige kabelgoten. Zo kunt u van ieder kantoor een werkplek maken met snel en stabiel internet en toegang tot uw netwerk.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen via de email. Wilt u liever iemand spreken dan kunt u ons bellen op 085 066 36 59 we staan u graag te woord.